Voedingssupplementen – Moet je het nemen?

Veel mensen nemen voedingssupplementen om voedingshiaten in hun dieet op te vullen of als preventieve gezondheidsmaatregel voor bepaalde gezondheidsproblemen. Neemt u de juiste voedingssupplementen voor uw gezondheidsbehoeften? De tijd nemen om uw eigen gezondheidsbehoeften te evalueren, kan u helpen bij het kiezen van het beste supplement voor een optimale gezondheid. Uw vraag kan echter fundamenteler zijn. Moet je echt voedingssupplementen nemen? We leven in unieke tijden. Stress, vervuiling, gemakkelijk toegankelijke bewerkte voedingsmiddelen, ongezonde eetgewoonten en een sedentaire levensstijl kunnen onze gezondheid schaden. Dit kan zich manifesteren als vermoeidheid, ongezonde gewichtstoename, spijsverteringsproblemen, slapeloosheid of een zwak immuunsysteem.

Naast deze veelvoorkomende symptomen van een slechte gezondheid, heeft ieder van ons zijn eigen individuele gezondheidsbehoeften. Vandaag voor je lichaam zorgen is een investering in je gezondheid voor morgen. Laten we eens kijken naar enkele veelvoorkomende redenen waarom veel mensen geen voedingssupplementen nemen. En wanneer mensen die voedingssupplementen gebruiken hun individuele gezondheidsbehoeften evalueren, kunnen ze ontdekken dat ze baat kunnen hebben bij het veranderen of toevoegen van  voedingssupplementen kopen aan hun dieet.

Laten we beginnen:

Voedingsstoffen zijn niet nodig. Ik eet gezond en krijg voldoende voeding binnen via mijn voeding. Het is een goed idee om wat eenvoudige oefeningen te doen om ervoor te zorgen dat uw dieet voldoet aan uw voedingsbehoeften. Noteer twee weken lang alles wat je hebt gegeten, inclusief de hoeveelheid.

Check de voedingstabel en houd de voedingswaarde bij van alles wat je eet. Je bent misschien een beetje in shock! Statistieken tonen aan dat de meeste Amerikanen niet aan hun voedingsbehoeften voldoen. Gebrek aan eiwitten, te veel koolhydraten. Misschien vindt u dat uw dieet eiwitten mist, maar te veel koolhydraten. Dit is heel gebruikelijk in het Amerikaanse dieet. Het verminderen van koolhydraten en het aanvullen van uw dieet met spirulina of chlorella (rijk aan eiwitten) kan helpen om deze voedingshiaten op te vullen. Gebrek aan vezels. Een ander veel voorkomend kenmerk is een gebrek aan voldoende vezels. Vezelsupplementen zijn mogelijk verkrijgbaar als afzonderlijke producten of als ingrediënt in voedingssupplementen voor hele voedingsmiddelen.

Van vezels is bekend dat ze gifstoffen in het maagdarmkanaal binden en hun beweging door het spijsverteringsstelsel versnellen, waardoor hun opname door het lichaam wordt geminimaliseerd. Van vezels is ook bekend dat ze een gezond cholesterol- en bloedsuikergehalte bevorderen. Als uw dieet veel RDA-waarden niet haalt, overweeg dan om een superfoodsupplement te nemen dat multivitaminen, mineralen, eiwitten, voedingsvezels, probiotica en goede spijsverteringsenzymen bevat.

Ik leid een druk leven. Ik heb geprobeerd het te nemen, maar het schema is niet consistent. Ik reis veel. Als je een drukke levensstijl hebt, zal het regelmatig nemen van voedingssupplementen je helpen de energie en focus te krijgen die je nodig hebt om je best te doen. Je kunt altijd een maaltijd missen. Voedingssupplementen worden geleverd in individuele, gemakkelijk mee te nemen verpakkingen.

Het is meestal in poedervorm en gemengd met water. Je kunt het pakket overal mee naartoe nemen en gebruiken wanneer je energie nodig hebt. leven. Een drukke agenda kan stress toevoegen aan je leven. Stress kan het niveau van gifstoffen in het lichaam verhogen. Je lichaam moet niet alleen gewapend zijn met B-complex, maar voedingsstoffen zoals resveratrol en omega-3 vetzuren kunnen ook helpen de focus en cognitieve prestaties te verbeteren.

Het is ook bekend dat groene thee een rustgevend effect heeft op een vermoeide geest.

Ik weet niet welke supplementen ik moet nemen. Neem de tijd om uw gezondheidsbehoeften te evalueren. De hierboven genoemde eenvoudige oefeningen kunnen je helpen de voedingsstoffen te vinden die je nodig hebt. U kunt uw dieet aanpassen aan uw behoeften of supplementen introduceren om voedingshiaten op te vullen. Als u nog steeds niet zeker bent, vraag dan advies aan uw arts voordat u supplementen inneemt. Iedereen kan echter baat hebben bij het nemen van een multivitaminesupplement. Bruisende multivitamineformules zijn de beste omdat ze een biologische beschikbaarheid van 99% mogelijk maken. Zoek naar producten van gerenommeerde bedrijven.