Verlicht je rugpijn met bodywarmers

 

Vergeet niet om zoveel mogelijk naar binnen te gaan en probeer niet te lang buiten te blijven bij erg koud weer. Trek alle natte kleding uit zodra je binnen bent en trek meteen warme en droge kleding aan. Als je goed gekleed was toen je buiten was, zal het niet lang duren voordat je je weer op je gemak voelt.
Een slechte houding en de stress van het dagelijks leven zorgen ervoor dat velen van ons last hebben van lage rugpijn. Sommigen van ons grijpen naar een warmwaterkruik, anderen geven de voorkeur aan een warm bad, maar het valt niet te ontkennen dat warmtetherapie, naast comfort en ontspanning, een echte verlichting kan bieden van vele soorten lage rugpijn.

Lage rugpijn komt Verwarmde bodywarmer meestal voort uit verrekkingen en overmatige inspanning. Hierdoor wordt spanning opgebouwd in de spieren en weefsels rond de basis van de wervelkolom, wat op zijn beurt de bloedstroom beperkt. Door warmte op het gebied aan te brengen, kan de bloedsomloop worden hersteld door de bloedvaten in deze spieren en weefsels te verwijden. Zodra het getroffen gebied de hoeveelheid zuurstof en voedingsstoffen krijgt die het nodig heeft, kunnen de spieren en weefsels beginnen te genezen. Warmte activeert ook de sensorische receptoren van de huid, wat betekent dat de zenuwen minder pijnsignalen naar de hersenen sturen en ongemak tijdelijk wordt verlicht. Een ander voordeel is dat warmte de spieren verlicht, waardoor ze kunnen strekken en hun volledige bewegingsbereik kunnen herwinnen. Stijfheid na een blessure kan een andere oorzaak van ongemak zijn.

Helaas blijven warmwaterkruiken niet lang warm en kun je maar zo lang in bad zitten. Daarom zijn hot pad bodywarmers zo geweldig. Ze worden regelmatig gebruikt door skiërs, snowboarders, golfers, vogelaars, voetbalfans, in feite door iedereen die van buitenactiviteiten houdt bij koud weer, maar ze zijn vooral goed voor warmtetherapie. Ze gaan tot 12 uur mee, ze zijn klevend zodat je ze onder je kleding op je huid kunt plakken en ze zijn licht en discreet. U kunt uw gang gaan, naar de supermarkt gaan, aan uw bureau zitten op het werk en de hele dag geruststellende verlichting van uw rugpijn krijgen.

Voorkom dat de warmte uit je hoofd ontsnapt.
Je moet altijd een hoed dragen als je wordt blootgesteld aan de koude lucht buiten. Wanneer de rest van je lichaam bedekt is met kleding, is het alleen maar logisch dat de delen die niet bedekt zijn warmte verliezen. Je hoofd is net zo belangrijk als de rest van je lichaam. Houd het bedekt met een warme muts die ook je oren bedekt.

Draag schoenen die waterbestendig zijn.
Waterbestendige schoenen moeten voorkomen dat water gemakkelijk in uw schoenen dringt, zodat uw voeten droog en warm blijven. Zoek naar schoenen die gemaakt zijn voor koud weer en niet alleen voor regenweer.