Hoe wordt goud in de geneeskunde gebruikt?

We weten allemaal dat goud veel wordt gebruikt in sieraden. Het wordt veel gebruikt in snuisterijen en andere snuisterijen. Als je in de geschiedenis kijkt, zul je zien dat goud zowel als sieraden als geld werd gebruikt. Gouden munten werden gebruikt als geld.

Maar is dit al het goud waarvoor wordt gebruikt? Is het alleen een siersteen of heeft het ook andere eigenschappen?

De meesten van ons weten niet dat goud ook veel wordt gebruikt in de geneeskunde. Het gebruik ervan in de geneeskunde is niet nieuw. Het wordt al sinds de oudheid in de geneeskunde gebruikt. Al eeuwenlang wordt goud in de geneeskunde gebruikt voor de behandeling van verschillende aandoeningen in vele culturen en landen.

In het oude China werden veel aandoeningen, zoals pokken, mazelen en huidzweren, behandeld met medicijnen die goud bevatten. In het zuiden wordt het zelfs vandaag nog op grote schaal Zolpidem kopen gebruikt als medicinaal materiaal voor verschillende behandelingen.

In India wordt het al eeuwenlang gebruikt in ayurvedische medicijnen. Ayurvedisch is een oude vorm van geneeskunde die in India voor veel behandelingen wordt gebruikt. Geloof het of niet, maar er worden jaarlijks grote hoeveelheden goud gebruikt in deze ayurvedische medicijnen.

Kanker is een veel voorkomende ziekte en er worden elke dag meer ontdekkingen gedaan over de ziekte zelf en de behandeling ervan. Terwijl onderzoekers zoeken naar meer manieren om kanker te behandelen, ontdekken ze dat goud ook zeer nuttig is bij de behandeling van kanker. Ze zijn momenteel bezig met het maken van een remedie die goud bevat. Ze werken aan de ontwikkeling van een op goud gebaseerde behandeling voor kanker. Het is ook bekend dat het wordt gebruikt bij chemotherapie en de behandeling van prostaatkanker.

Een andere manier waarop goud in de geneeskunde wordt gebruikt, is als zwangerschapstest. De sneltest is een zwangerschapstest die colloïdaal goud bevat. Het is een zeer goedkope testkit en erg handig.

Goud wordt al geruime tijd gebruikt om reumatoïde artritis te behandelen. Het is zeer effectief geweest in het verminderen van stijfheid en pijn.

Veel mensen die kunstmatige implantaten nodig hebben, kunnen dit niet omdat de gebruikte materialen infecties veroorzaken. Hun lichaam accepteert vaak geen externe factoren en bacteriën kunnen infecties veroorzaken. Ik heb dus geen andere keus dan mijn implantaten te laten verwijderen en het leven met een handicap te leiden. Maar nu heeft onderzoek bewezen dat goud eigenschappen heeft om bacteriën te weerstaan. De kans op besmetting is daarom erg klein. Dit is goed nieuws voor mensen die implantaten nodig hebben.