Dingen waarmee u rekening moet houden voordat u uw mobiele app bouwt

Tegenwoordig is het waardevol voor een twijfelachtige inkomstenregeling of dienst met betrekking tot een speler in het mobiele applicatiespel. Het is waardevol bij het genereren van buzz over uw bedrijf en geeft klanten de mogelijkheid om een ​​interactieve relatie met wie dan ook te hebben. Het is mogelijk dat een individu, gewoon een gezin, de creatieve ideeën heeft om zelf een app te ontwerpen. Dit hoeft niet zo moeilijk of duur te zijn als u misschien denkt. In slechts Groothandel app laten maken een paar eenvoudige stappen heeft u de oplossing gevonden voor het ontwerpen en verkopen van uw eigen apps.

Als u de locatiegebaseerde kortingsfunctie gebruikt, kan iedereen online speciale prijzen aanbieden als u de mobiele app-ontwikkeling bij een specifieke winkel koopt. Met de functie ‘Routebeschrijving’ begeleidt u deze op dit moment naar de locatie, waar ze zich ook bevinden. Zorg ervoor dat ze contact met u opnemen, op is ontworpen om. Dit is een goede strategie die mensen aanspreekt die betalen voor spelprogramma’s.

Als u bekend bent met een van mijn eerdere marketinggeschriften (tirades?), dan weet u meteen dat ik van mening ben dat een klein bedrijf alleen in reclame en marketing mag investeren en slechts één van de twee dingen mag doen 1) een lead genereren of 2) iets verkopen!

Webontwikkeling is een goed vakgebied om in te werken, omdat er vraag naar uw diensten zal komen. Uw website begint elke dag met het leren gebruiken van HTML om webpagina’s te maken (HTML5 is momenteel erg populair). Dit is niet echt een programmeertaalapparaat, maar toch iets dat je moet beseffen. Op dezelfde manier zul je CSS moeten leren die nodig is om webpagina’s er aantrekkelijk uit te laten zien. Pas als je deze basis onder controle hebt, kunnen groenten en fruit talen leren zoals JavaScript, de basisprogrammeertaal voor webvensters. Talen zoals Ruby, PHP, Perl of Python zijn server-side scripts die nodig kunnen zijn om slechtere websites functioneler te maken. De ontwikkeling van mobiele apps is een goed veld om te behouden. Hiervoor moet je Objective C aan je lijst met talen toevoegen.

Betrek jezelf erbij – de iPhone-ontwikkelwereld bloeit en bestaat uit een groot aantal mensen. Velen van hen komen regelmatig bijeen om elkaar op de hoogte te houden of discussies te voeren, dus zoek uit of er een lokale ontwikkelingsgroep bestaat en woon een of meerdere feesten bij. Je weet nooit wat je zou kunnen leren of wie misschien zelfs maar een carrière ontmoet die je gaat helpen je idee tot succes te maken.

Google+ Hangouts zijn natuurlijk geëvolueerd in de tijd dat ze er zijn. Maar nu de nieuwste update van hun Android-applicatie-trackingservice kunt u nu deelnemen en Go Out starten, waar u ook bent. Als u een Wi-Fi-, 3- of 4G-signaal heeft, kunt u zeker verbinding maken met vrienden en familie tijdens de nieuwste versie van Google+ Request. Hier vindt u een korte handleiding waarmee u aan de slag kunt nadat u uw bankrekening heeft gedownload en gestart.

Het is ook belangrijk om andere apps van andere toonaangevende ontwikkelaars te downloaden en uit te proberen. Zorg voor een geweldige gebruikerservaring in uw app, vraag uzelf af waarom deze applicaties altijd voorop lopen en welke elementen ze gebruikten voor een geweldige ervaring. Check ook de ideeën van usability-expert Jakob Nielsen.

Als je geen codeerervaring nodig hebt, hoop je waarschijnlijk niet dat je een van de moeilijkste ontwikkelingsplatforms zult leren die er zijn, bekend als Xcode. In plaats daarvan kunt u het op een ongecompliceerde manier leren en veel minder geld aan uw app uitgeven en er ook mee verdienen. Als je de tijd had moeten nemen om je beste apps in de App Store te bekijken, zie je misschien de gemakkelijkste apps MS Excel. Als je het nog niet hebt gehoord: een app genaamd “iFart” bracht op de eerste dag meer dan $ 27.000 op met het uitwerken van plannen. Het enige dat de app deed, was je een paar opties bieden voor welk geluid je wilt. Je kunt dit in minder dan 2 ladingen ontwikkelen en appen!